joi, 3 noiembrie 2011

Cum sa o iei razna intr-o maniera eleganta.

            Azi m-am trezit cu curul in sus,fata la cearceaf si o stare de ^hai sictir^ de nu va zic. In fine...era de asteptat ca dupa-amiaza am primit o veste nasoala...s-a dus un prieten din copilarie,avea 41 de ani si s-a scapat de viata asta de cacat si de caine.
              Dupa ce m-a umflat de plans,am tras si o portie de ras. Mi-am amintit cum radeam de cate unu,amic sau nu,venit din strainataturi totalmente schimbat,si nu neaparat in bine:)))). Ziceam in sinea mea: mai,dar cum pula mea te schimbi asa de repede,cu totul:vorbe,haine,comportament,gandire....nu zic gandire ca aici vroiam s-ajung.
Lumeeeeeeeeeeeeee,strainatatea te innebuneste daca nu ai sange-n testicule si materie cenusie in creier. Cand am ajuns aici m-am simtit ca o tzarancutza din Balta Brailei pe strazile Bucurestiului. By the way,cand am fost prima data la capitala am dat cu capu-n semafor:((((si nu spun minciuni. Asa...si cum va spuneam,ajunse Mariutza pe meleaguri straine si ramanea cu gura cascata si ochii beliti de cate auzea si vedea: ce m-a intrigat cel mai tare e ca aici toata lumea se fute cu toata lumea. Fara complicatii,sentimente,balarii de-astea; cica e o necesitate si gata. Plus ca atatea femei,inclusiv romance,care sa si plateasca pt.asta n-am vazut in viata mea. Am impresia ca stand atata timp cu un batran care are Alzheimer,se ia maladia si la omul sanatos,altfel nu-mi explic atata ne...gandire.
                 Si barbatii sunt razna,pentru ca sunt convinsi ca treaba asta o sa dureze la nesfarsit. Hei,treziti-va,limita de sexualitate la barbati e 50 de ani,dup-aia se cheama ca faceti trafic cu viagra;))))).

               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu