vineri, 11 mai 2012

Dumnezeu si pedepsele.

           O Doamne,Dumnezeule mare,care ma ajuti cand sunt in kkt,care imi dai cate o palma cand mi se urca kktul la nas,cum stii tu sa le aranjezi pe toate! Uite ca ma lasa sa am un pic de retea,ca mi-era dor de un scris pe blog,de nu va spun,mi se pare ca din puscarie n-am mai scris:)))). In fine,Iti multumesc pt.toate pe care mi le dai ,bune sau rele.
          Asa,sa va zic repede,pana nu cade reteaua,cum m-a ajutat Barbosul. Dup-aia va zic si cum am luat palmele,ca eu incep cu sfarsitul,asa imi place sa citesc si revistele sau ziarele. Am nimerit un loc foarte bun de munca,sunt sperante mari si de documente,in sensul ca la ora la care scriu n-am contract de munca,dar de luni mai mult ca sigur o sa am. Locul e bun in sensul ca,doamna la care lucrez,pt.ca e o doamna,chiar daca are probleme de sanatate mentala,in sensul ca daca ii vine sa dea o bashina se duce la baie,nu ca celelalte nesimtite carora trebuia sa le miros deseurile,sunt doar eu cu ea,ma gestionez singura,in sensul ca daca am o mana de paste o mananc cu placere ca nu se uita nimeni in gura mea cat mananc,nu-mi rupe pula cu nimic,deci sunt o DOAMNA.
          Acu sa va zic si cu palma ce mi-a futut-o peste ochi Cel de Sus. Stiti ca eram la un loc de munca destul de bunicel,dar cum suntem noi oamenii astia facuti,cand avem ceva vrem din ce in ce mai mult,aia nu-mi faceau documente in regula. Si am plecat la alt loc,in speranta ca gasesc mai Rai ca Raiul. Am gasit un fel de iad in maniera taraneasca, o doamna cu ghilimele,care nu ma lasa sa fac curat ca stric lucrurile,de mancat nu va spun ,ca de multe ori m-am culcat cu burta goala,dupa o juma de ou si o felie de salam,trebuia sa scutur pastele de kkt de soareci inainte sa le pun in oala,sa ma spal la 12 noaptea pe cap,ca trebuia sa-i fac companie pana la 22.30,in timp ce ea dormea pe divan si eu motaiam in cur langa ea,sa merg 3 km pe jos pana la autobuz,in ziua libera,sa dorm in frig ca imi inchidea caldura noaptea si restul nu va mai spun. Am plecat dupa o luna si trei saptamani,mai slaba cu 5 kg,plina de zona Zoster dupa cap si in palme,aveam sange si rani de la atata scarpinat si cu nervii la pamant. Asta a fost invatatura de minte,ca atunci cand ai ceva bunicel,tine de el,ca nu se stie peste ce dai. Asta e. Am trait-o si p-asta,dar ma rugam in fiecare seara in genunchi la Dumnezeu si la Fecioara Maria sa nu ma lase,sa ma scape din chinuri. Si m-a scapat,manca-i-as gura lui,ca cred ca se terminase pedeapsa.
            In fine,bine ca-s bine acu,Doamne ajuta! Atata vreau lume,liniste. Sa am si eu documente ca toata lumea,ca-i dreptul meu,sa pot si eu sa ajung ziua in care sa ma duc cu Sofia in parc ,sa mancam o inghetata,sa ma duc cu Vio sa-l dau in karturi,sa ma duc cu Bobi sa-i dau o bere la bar,pula mea,sa fac ce face un om obisnuit,ca nu mi se pare ca cer asa de mult. Bine,asta nu inseamna maine,dar cu rabdarea trecem marea. Gata,ca mi-a fugit muza,m-au nenorocit tantarii si stau cam nasol,afara,cu curul pe un recipient de gunoi,cu laptopul pe genunchi si sunt multumita si cu asta.