duminică, 27 noiembrie 2011

Eu cu binele dupa tine,tu cu pula dupa mine!

             Sau cum facerea de bine e futere de mama. Si alte proverbe...Zici ca sa nu faci actiuni carea dauneaza sanatatii cuiva,dar iti dauneaza tie,daca nu faci acele actiuni.Mai ales sanatatii tale mintale. Daca ai ceva scruPule (vedeti cum ajungem tot la cuvantul magic?) nu faci. Nu te lasa altruismul. Dar si instinctul de conservare e mai puternic decat altruismul. Stai si te gandesti: ma,da' ce kkt,imi mananc eu nervii si sanatatea,ca sa-i fie bine respectivei persoane si ea se kk pe altruismul tau? O doare fix la banana de tine,ca tu esti jos cu nervii,cu moralul si cu sanatatea numai sa nu-i faci ei rau.
             Eiii,si m-am gandit eu asa in sinea mea,mi-am propus ca de maine sa ma doara si pe mine banana. Chiar banana aia pe care o mananca dimineata la micul dejun. Ce pushca mea,eu ma imbolnavesc pt.un cretin,care habar n-are ca nu i-am pus viata in pericol,ca m-am chinuit 5 luni ca un sclav sa ii fie bine? Plus ca primeaza si faptul ca eu am copii de crescut si am de gand sa traiesc exact atat cat sa-i scot din necaz,nu 100 de ani,sa mananc nervii si viata celor din jur. Ma gandesc serios sa-mi fac un testament,nu pt.moarte,ci pt.cand m-oi duce afara cu capul,sa-mi caute un locsor fain,la un azil ceva; chiar nu vreau sa ajung in situatia sa devin o povara pt.nimeni. Nici chiar pt.una platita sa ma ajute,ca si aia platita e o fiinta. Nu trebe sa-mi suporte mie cretinitatile de om senil,nebun,NIMENI.





            Si un banc bun:))))Bancul nu e pt.varstnici!!!

La un azil de nebuni…

O baba pe un scaun cu rotile prinde viteza pe coridor .
In curbe baba se inclina si se ridica in 2 roti.
O opreste un nebun si o intreaba : Aveti permis de conducere ?
Baba ii da o hartie de la o ciocolata si merge mai departe .
O opreste un alt nebun si o intreaba : Aveti verificarea tehnica?
Baba ii da o hartie de la un pachet de guma si merge mai departe.
Dupa colt ,vede pe dreapta un alt nebun gol, cu p..a sculata
Nervoasa, baba ofteaza:
- Off … iar trebuie sa suflu in fiola !!!!!



sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Caut nasi pentru nunta de argint...

             Mai am 8 ani pana la nunta de argint. Fac planuri,ati vazut cat e de greu sa gasesti un restaurant bun? Cei care vor sa-mi tina lumanarile,cand mi-oi reinnoi juramintele,lasati aici nr.de telefon:))))).Daca cumva nu e o nunta,ci o inmormantare intre timp,la restaurantul arvunit faceti pomana. Oricum,las cu limba de moarte,ca un testament,pe mine sa ma ingroape cu fata spre rasarit,rujata si cu tigara in bot:))))).

               Ps:daca mor inaintea omului,sa-i spuneti sa-si refaca viata,sa dea in pasarica la maxim,sa zica: va dau cate un futing de pomana,ca tare-i mai placea si lu' nevasta-mea:)))). Facem pariu ca invers ,el nu e de acord?

miercuri, 16 noiembrie 2011

S-au schimbat copiii mei...

             Da. Nu i-am vazut de 4 luni si mi se par ca nu mai sunt ai mei. Sunt putin cam grasunei,cred ca stau prost cu psihicul si isi cauta fericirea in mancare,dar tot pruncii mei frumosi sunt. Fara mama lor,fara tata aproape si cu viata in propriile maini...
              I-am intrebat ce sa le aduc cand ajung acasa...Stiti vorba aia...te mustra constiinta si vrei sa suplinesti lipsa ta cu bani sau cu cadouri...in veac nu ma gandeam ca o sa ajung si eu ca si ceilalti parinti instrainati... Sa va spun ce aveam de gand: Sofiei,pentru fiecare FB din carnetel,cate un cadouas,fie el si o clamitza de par...un rahatel,cat de mic,o bucura. Lui Vio ceva barbatesc...incaltari,un tricou mov,ca mi s-a pus pata ...Stupoare!!!!!!!!!!!!!!!Copiii mei nu vor cadouri sau chestii obisnuite: fiu-meu isi doreste un rozariu deosebit,iar durdubica o jucarie.
              Le lipsesc foarte mult. Si ei mie.





joi, 10 noiembrie 2011

Planuri de viitor,pe termen exagerat de lung.

              Cand m-oi linisti de pe drumuri,ma retrag la casuta mea de la tara,imi iau cateva oi si ma apuc de ciobanit si agricultura.

miercuri, 9 noiembrie 2011

Badanta vs mecanic auto...

            Aici e unul din locurile mele de munca. Arata bine seturile de chei de pe pereti si levierele sunt curate. Sunt curatate de mine:)))))).Data viitoare postez o fotografie cu mine in salopeta,dand cu matura prin garaj sau carand cauciucurile uzate:)))).Asta e tare.

      
             Si putina muzica ....merge cand faci treaba.

joi, 3 noiembrie 2011

Cum sa o iei razna intr-o maniera eleganta.

            Azi m-am trezit cu curul in sus,fata la cearceaf si o stare de ^hai sictir^ de nu va zic. In fine...era de asteptat ca dupa-amiaza am primit o veste nasoala...s-a dus un prieten din copilarie,avea 41 de ani si s-a scapat de viata asta de cacat si de caine.
              Dupa ce m-a umflat de plans,am tras si o portie de ras. Mi-am amintit cum radeam de cate unu,amic sau nu,venit din strainataturi totalmente schimbat,si nu neaparat in bine:)))). Ziceam in sinea mea: mai,dar cum pula mea te schimbi asa de repede,cu totul:vorbe,haine,comportament,gandire....nu zic gandire ca aici vroiam s-ajung.
Lumeeeeeeeeeeeeee,strainatatea te innebuneste daca nu ai sange-n testicule si materie cenusie in creier. Cand am ajuns aici m-am simtit ca o tzarancutza din Balta Brailei pe strazile Bucurestiului. By the way,cand am fost prima data la capitala am dat cu capu-n semafor:((((si nu spun minciuni. Asa...si cum va spuneam,ajunse Mariutza pe meleaguri straine si ramanea cu gura cascata si ochii beliti de cate auzea si vedea: ce m-a intrigat cel mai tare e ca aici toata lumea se fute cu toata lumea. Fara complicatii,sentimente,balarii de-astea; cica e o necesitate si gata. Plus ca atatea femei,inclusiv romance,care sa si plateasca pt.asta n-am vazut in viata mea. Am impresia ca stand atata timp cu un batran care are Alzheimer,se ia maladia si la omul sanatos,altfel nu-mi explic atata ne...gandire.
                 Si barbatii sunt razna,pentru ca sunt convinsi ca treaba asta o sa dureze la nesfarsit. Hei,treziti-va,limita de sexualitate la barbati e 50 de ani,dup-aia se cheama ca faceti trafic cu viagra;))))).

               

Vise...

              De catva timp visez cai. Albi,negri,bruni. Pe primul,maron,pe care l-am visat,il chema Inferno. Era inalt de 2 m si m-a ridicat cu o copita,cum ridica un elefant cu trompa,pana la nivelul capului,m-a mangaiat cu coama si capul si m-a muscat usor de degete.
              Al doilea,tot brun,statea in spatele meu,pe picioarele din spate,ridicat,iar cu cele din fata ma cuprindea,ca si cum cineva m-ar fi luat in brate.
              Azi,am visat 2 cai albi,cu care ma gandeam sa ajung pana acasa. Erau un pic mai departe si eu am tras sareta aproape de ei,m-am oprit ...si m-am trezit ca era 14.30 si se terminase perioada de repaus.
              Mai demult,cand eram acasa si adormeam pe la 3-4 dimineata,am visat ca ma alerga o herghelie de cai roscati.