duminică, 30 octombrie 2011

Mic tratat de alungare a singuratatii.

              Inchide ochii,viseaza la ce ai vrea sa ai si nu ai,la ce ai vrea sa poti si nu poti,la ce ai vrea sa fii si nu esti. Daca iti curg lacrimi care iti ard obrajii inseamna ca te-a durut.

duminică, 23 octombrie 2011

Cum e mai bine?Sa mori in glorie sau de batranete? Ceausescu,Il Duce Mussolini,Hitler...who"s next?

Benito Amilcare Andrea Mussolini (29 iulie, 1883, Predappio lângă Forlì28 aprilie, 1945, Giulino di Mezzegra lângă Como) a fost conducătorul fascist al Italiei între anii 1922 și 1943. A creat un stat fascist utilizând propaganda și teroarea de stat. Folosindu-și carisma, controlul total al mediei și intimidarea rivalilor politici, a ruinat sistemul democratic de guvernare existent. Intrarea sa în cel de-al doilea război mondial alături de Germania lui Hitler a făcut din Italia o țintă pentru atacurile Aliaților, ceea ce a dus în final la căderea dictaturii fasciste mussoliniene și moartea lui. În noiembrie 2004 a fost votat al 34-lea mare italian într-un sondaj de opinie TV.
Adolf Hitler (n. 20 aprilie 1889, Braunau am Inn, Austria — d. 30 aprilie 1945, Berlin) a fost un om politic, lider al Partidului Muncitoresc German Național-Socialist, cancelar al Germaniei din 1933, iar din 1934 conducător absolut (Führer) al Germaniei. Ajuns la putere în 1933, liderul mișcării naziste, Hitler, a dus o politică de pregătire și de declanșare a celui de al Doilea Război Mondial, precum și de punere în aplicare a unui plan naționalist și rasist de exterminare în masă a evreilor și altor „indezirabili” din Europa, precum și de lichidare a adversarilor politici din Germania.
Nicolae Ceaușescu (n. 26 ianuarie 1918, Scornicești - d. 25 decembrie 1989, Târgoviște) a fost un politician comunist român, membru al Partidului Comunist din România din ilegalitate, din anul 1932, conducătorul Republicii Socialiste România din 1965 și până la căderea sa și a regimului comunist în România, survenită în 22 decembrie 1989. La 22 decembrie 1989, printr-un decret al CFSN semnat de Ion Iliescu, a fost constituit Tribunalul Militar Excepțional. La 25 decembrie 1989, soții Nicolae și Elena Ceaușescu au fost judecați în cadrul unui proces sumar de acest tribunal, condamnați la moarte și executați la câteva minute după pronunțarea sentinței.
         
Who"s next? Cel a carui dictatura,chiar daca nu e la propriu,face din poporul sau o carpa umilita de taxe,saracie,ignoranta si imigrare. Cel a carui conducere ghideaza poporul sau spre nebunia de a nu dormi noaptea,gandindu-te ce dai de mancare la copii a doua zi. Cel a carui carmuire pune val de doliu pe ochii poporului sau.
             Nu m-au socat fotografiile. Am ajuns nesimtita inseamna. Dar de ce am ajuns sa nu mai simt nici macar mila?





Data viitoare fac un episod cu nevestele sau amantele lor. Ca si pizdele au un rol important in politica. In functie de cate orgasme au se vede cum duduie economia.

duminică, 16 octombrie 2011

Motive pentru care nu suntem placuti de straini.

             Vroiam sa scriu *10 motive pentru care nu suntem placuti de italieni*,dar am scris apoi,la general,deoarece nu suntem placuti nu numai de italieni,ci de tot mapamondul in general. ROMANII si ROMANIA sunt vazuti ca niste paria,proscrisi,tigani,hoti si vagabonzi. Mai ca-mi vine sa zic si criminali,dar ma abtin. Suntem criminali ca ne-am omorat cinstea,reputatia si onoarea de a fi aproximativ la fel de verticali,cum a fost Giordano Bruno cand era ars pe rug: *bun,inteleg ca voi fi ars pe rug,dar nu inteleg din ce motiv*.
              Sa vedem de ce au italienii ochii acoperiti de ceata ignorantei; by the way,nu toti. Cei care sunt radicali in gandire si nu vad si partea buna a lucrurilor,nu au cum sa inteleaga ca,la fel cum in tara lor exista uscaturi,asa e in toata lumea. A fi tolerant cu un hot care fura mancare e o virtute.Una chiar mare daca in loc sa chemi carabinierii ii intinzi tu o paine. Ma rog,e un discurs fara sfarsit. Abia astept sa vina un stranier in casa mea, sa vada cum e sa fii primit de un roman. Macar la ospitalitate am rams primii.
             Si la curve:)))). M-am razgandit. Postarea urmatoare va fi despre cat de mandri tre sa fim ca avem femei frumoase, paisaje magnifice si invatamant aprofundat. Ca nu stim cum sa le valorificam...altadata. M-am saturat si de treaba aia cu capul plecat,sabia nu-l taie....dar,in pula mea,de ce tre sa fim noi cei care invata cate 3-5 limbi straine si ceilalti deloc? Ai vazut vreun neamtz care sa stie romaneste? Sau vreun englez? Sacramento! Sa facem noi sa fie bine pentru toata lumea,sa invatam limba,obiceiuri,mancare....dar ce mama dracului,ei fac vreun efort sa invete romana? Muie lu UE,ca mai bine era daca tarisoara noastra era in Borneo,o insulita necunoscuta. Mi se falfaie ca sunt europeanca...


miercuri, 12 octombrie 2011

Cum sa te mentii tanar forever?Te criogenezi incet!

           
              Nu va mai scriu pana in noiembrie,decembrie,cand se fac 5 grade afara si 22-23 in casa. Acum sunt 21 afara si in casa 5:)))). Deci e mai bine in parc,in gradina,pe campii sa-ti iei campii,sa-mi fut una si sa incep niste injuraturi la adresa cuiva,nici eu nu stiu cui,care m-a adus in stare de criogenare lenta.
              Ma stiti ca-s friguroasa,doar m-am nascut iarna,nu? E,sufar ca un caineeeeeeeee,de frig,am picioarele sloi si mintea un cub. S-ar putea sa fiu cap patrat,ca de multe ori nu ma mai duce tavanul sa inteleg unele lucruri. Daca nu mai functioneaza creierul si faci lucrurile numai cu inima,s-ar putea sa iasa rau. Deci,cum va spuneam,sunt intr-o pana de inspiratie. Mi-am amintit de Seinfeld cu episodul despre *nimic*,dar si nimicul asta avea o valoare inestimabila in gura lui Jerry. Bine,nu mai scriu cateva zile,nu lipseste nimanui. Si frigul face bine la ceva: iti conserva tenul,iti aduce cate o raceala la fofoloanca,numai buna ca sa n-ai motiv s-o folosesti (daca te doare burta unde dracu iti mai arde sa stai calare?),iti intareste reumatismul pe care il ai din copilarie,iti tine mainile in buzunare,asa economisesti bani,ca nu poti fuma cu ele bagate pana in chiloti,cate avantajeeeeeeee!!!!! Sunt ca Simona Tache,cand s-a lasat de tigari. Un zero absolut,nulla,nada,niente.
               Mai nou,mi-am gasit alta ocupatie:goblenez. Sa nu ziceti ca e o activitate de gospodina care miroase a ceapa ca va sparg. In timp ce cos sunt eu cu gandurile mele si asta imi face bine:le aranjez,pe categorii,pe culori,pe raft. Si astept. Astept sa treaca timpul,sa vina omul sa-mi faca o vizita,sa ma duc in ziua libera,sa vina Craciunul sa-mi vad copiii,sfarsitul lunii sa iau salariul,astept multe. Mai tineti minte cand va spuneam ca rabdarea nu e cea mai mare calitate a mea? Ei bine,de la o vreme am devenit virtuoasa in aceasta privinta si ma laud,e cea mai mare realizare a unui om,care se simte inchis fara a avea gratii,lacat sau zavoare. E un fel de *in puscarie mi-am gasit libertatea*. Noroc ca se mai gandeste cate cineva sa-mi bucure inima cu ceva: un gand,un cadou simbolic,un gest sunt de ajuns sa te ridice cu moralul.
              ps: mi-a iesit o eczema in palme:(((((nu e de la frig!

luni, 3 octombrie 2011

The war is brutal!!!

            Fie ca e de-adevaratelea,cu arme,cu sange,cu morti si cu lacrimi,fie ca e intre animale,pentru teritoriu,hrana si femele,fie ca e intre sexe,pentru opinii,principii si prostie,fie ca e intre generatii,pentru ca tinerii,ca si batranii, de altfel,nu accepta batranetea ca pe un lucru natural,RAZBOIUL E BRUTAL!!!




            PS: Razboiul cu noi insine,cu gandurile,razboiul dintre inima,creier si trup e cel mai crancen. Omoara sentimente,ratiune si simtire.