joi, 24 martie 2011

Cele 10 Porunci(Rugaminti)

1. Am mult timp si nu am ce sa fac cu el. Il umplu cu netul ziua,seara cu copiii,catelul,tv-ul,gatitul si fumatul. De la o vreme am inceput si noaptea sa am timp liber si atunci visez multe. Nu mai vreau nici vise pt.ca de cate ori mi se intampla asta, in viata reala apar diversele: daca visez sexisme,persoanei care imi apare in vis o sa i se intample ceva:))))). Nu radeti,cei carora le-am povestit pot confirma. Nu pot sa ma pup cu nimeni in vis ca ba ii ia carnetul,ba se imbolnaveste,ba isi rupe cate un membru:))si nu cel pe care il foloseste in aventurile mele onirice.
2. Sper sa aflu cine m-a visat ca mi-o tragea,deoarece am luat o amenda de la ITM si credeti-ma ca mi-o tragea tare daca mi-au dat 3000 de lei:((((.
3. Nu merita locul trei faza cu injuratu' astora de la Stat: garda,itm,finante,guvern,presedintie,parlament si etc,sa-i ia dracu pe toti.
4. Anunt pe aceasta cale toti prietenii sa nu-mi mai futa nervu' o perioada,pana imi revin din soc:))). Purtati-va frumos,nu-mi agresati psihicul,nu-mi dati apa la moara,nu ma criticati,nu ma certati,mucles.
5. Il rog pe omul meu,prin telepatie,sa vina in plm acasa, mai repede,pana nu imi cresc balarii in zonele ascunse soarelui si privirilor lui. Suna a invitatie,dar nu e,pt. ca avand bani de dat la stat scade libidoul considerabil,deci nu incercati sa ma agatati.
6. Ii rog pe copii sa nu mai ceara,o perioada, prostii din categoria diverse: bani de tabara la mare,cd-uri cu jocuri instructive, haine de firma si bani de suc in club. Asta in cazul celui mare,ca pe aia mica o prostesc cu 3 bomboane:))). Ps: o rog pe sara(catzeaua) sa o lase mai usor cu biscuitii si sa mai bage pe sub mustati si niste ciorba,ca nu i-ar strica o cura de primavara:)).
7. Ii rog pe clienti sa-mi calce mai des pragul, fara prea multe fasoane, ca daca eu zambesc cand imi dau bani le merge si lor bine.
8. Pentru prietenii mei virtuali am o sugestie,ca nu-mi permit nici sa rog si nici sa poruncesc: cu cat incercati sa faceti mai multe remarci cretine sub acoperirea anonimatului cu atat drumul vostru spre lista de ignore e mai scurt. Presimt ca nu e nicio pierdere pt.niciuna din parti.
9. Ma rog pe mine sa nu mai fiu asa sensibila, iubitoare,altruista si sa-mi vad in plm si de sufletul meu. Adica sa ma doara-n cur.
10. Il rog pe Dumnezeu sa-mi dea sanatate si putere sa trec si peste mocirla asta in care sunt,traiesc si convietuiesc cu specia asta de vietuitoare,care se cheama oameni; unde o fi umanitatea asta, nu stiu,ca in fiecare zi vad cate un animal!

vineri, 11 martie 2011

Luna iubirii+luna femeii = dezastru!

Aseara,dupa ce am gatit ceva unui prieten,si anume: orez cu legume si sos de larga inspiratie,m-am dus acasa,m-am intins la televizor,cu o tigara si o cola si m-am intretinut cu tv-ul. Printre butonele,am nimerit pe A2 ,la Morar,emisiune despre Laura Stoica. Si canta o fatuca melodia "Mai frumoasa". Mamaaaaaaaaaaa,ce de amintiri mi-a trezit melodia astaaaaaaaaaaaaaaa!

http://www.youtube.com/watch?v=cXpQlp_KTEk

Am trait intens si statutul de regina si pe cel de sclava, am iubit si am fost iubita,am suferit si am facut pe altii sa sufere,dar ce rost au aceste amintiri acum,cand nu mai e nimic din ce-a fost,cand departarea ne omoara pe amandoi,in fiecare zi,putin cate putin. Omoara pasiunea,iubirea se prafuieste,jarul se stinge incet si ce ramane: CENUSA SI RESPECTUL!

joi, 3 martie 2011

Nu mai vreau sa fiu singura!


M-am saturat de singuratate ca Sisif de impins la bolovani pe creasta muntelui! Daca din vechime am fost sortiti la cazne,mi-ar fi fost mult mai de folos sa stiu din burta mamei ce lunga,grea si obositoare e calatoria vietii mele.

Azi,cu ochii plini de lacrimi,adun povara anilor trecuti,fie ei si 35,o insir pe un mosor si o ascund in inima,desir din ea cand nu mai incape suferinta,impart cu lumea capetele de sfoara si astept sa vina linistea.Ma uit pe geam,si asa cum ninge afara,asa ninge si-n viata mea,viscoleste,urla vantul la peretii inimii mele,ma doare capul,am plans si as mai plange,da' nu ma lasa sufletul sa sun,ca mi-e teama sa intorc poteca pe care am plecat,o sa-mi fie bine pe moment si-apoi imi dau palme,si da...sunt fara noima,ca zapada asta.