miercuri, 16 decembrie 2009

prima amintire....

buna seara,

ninge! daca e seara si ninge ,ai 33 de ani si stai in fata unui pc,ce-ti vine in minte?te plictisesti de jucat table,messenger,etc si e numa' buna situatia sa vorbesti cu cineva. subiecte de conversatie banale,iti vin in minte amintiri din copilarie...te mai influenteaza si zapada,se apropie sarbatorile.
toti,ma rog,majoritatea in perioada asta suntem sau incercam sa fim mai buni,si cu noi,si cu altii.daca nu suntem,incercam,ne prefacem,tragem de noi si de sufletele noastre,care in restu' anului nu sunt atat de senine,ca acum.pff,e "grele" sa scrii pe blog.parca nu e ca atunci cand stai de vorba cu mama.apropo,am numit prima postare "prima amintire", ca o dedicatie mamei mele.merita.am scris pentru ea ca sa-mi spal pacatele, cand n-am meritat sa fiu fata ei.scriu aceste randuri si pentru prieteni...sa-mi spal fata de ei altfel de "pacate".acelea de a le cere scuze ca n-am fost un prieten adevarat pentru toti.eu m-am straduit.poate nici ei n-au cultivat in mine cultul loialitatii cum l-am cultivat eu pentru ei.
prima mea amintire e de cand aveam vreo 2 -3 ani,nush daca ii aveam,cert e ca eram in patutz.
bunica mea,din partea mamei,imi dadea sa mananc.ou fiert,ceai si turta din faina pe plita. prima amintire e ca prima dragoste...nu se uita niciodata.va urma